E-scan Ondernemerstest

E-scan Ondernemerstest
E-scan Ondernemerstest
Wil je meer inzicht in hoe ondernemend jij eigenlijk bent? Dan is de E-scan Ondernemerstest iets voor jou.
€ 65,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Wil je meer inzicht in hoe ondernemend jij eigenlijk bent? Welke kwaliteiten noodzakelijk zijn voor succes en hoe je deze kunt ontwikkelen? En weten welke ondernemersdenkstijl het beste bij jou past? Dan is de E-scan Ondernemerstest van Entrepreneur Scan iets voor jou.
 

GRATIS SCAN

Met de gratis versie van de E-scan krijg je een eerste inzicht in jouw sterke en ontwikkelpunten. Je ontvangt jouw Entrepreneurial Index, oftewel een score op een schaal van 0 tot 100 die aangeeft hoe ondernemend je bent, en een korte toelichting waarin je beste en zwakste competentie uitgelicht worden.

Ga hier naar de gratis E-scan >>
 

UITGEBREIDE RESULTATEN

De Entrepreneurial Index vertelt je dus hoe ondernemend je bent. Wil je precies weten wat jouw sterke punten en zwaktes zijn als ondernemer? En wil je nog meer uit jouw E-scan ondernemerstest halen? Dan is de uitgebreide versie van de test iets voor jou. Je ontvangt dan een volledig uitgewerkt persoonlijk rapport.

In dit persoonlijk rapport vind je:

  • Entrepeneurial Index

  • Kant en klaar ondernemersprofiel dat je kunt gebruiken in jouw ondernemingsplan

  • Volledig overzicht van jouw gemeten competenties, afgezet tegen de gemiddelde score in jouw branche

  • Optie voor 360 graden feedback (de mogelijkheid om maximaal 3 personen uit te nodigen om de scan over jou in te vullen)

  • Inzicht in jouw ondernemersdenkstijl(en)

  • Tips en advies om je zelf verder te ontwikkelen als ondernemer

Wil je toegang krijgen tot de uitgebreide versie? Dan kun je deze aanschaffen via de button 'Inschrijven' hierboven. 

Het persoonlijke rapport kan niet los worden gezien van jouw persoonlijke (en zakelijke) situatie. Bespreek deze uitslag daarom met mensen uit je omgeving of met een onafhankelijke adviseur van ROZ. Gebruik deze input vervolgens als spiegel om niet alleen je zelfkennis te vergroten, maar ook om een strategie te bedenken die jou als ondernemer sterker maakt door bijvoorbeeld training en coaching.

Jouw resultaten bespreken met een adviseur van ROZ? Maak vrijblijvend een afspraak