Het is van groot belang dat starters zich goed voorbereiden op het ondernemerschap en dat ondernemers zich blijven scholen. Om u als (startende) ondernemer optimaal van dienst te kunnen zijn, organiseert het ROZ daarom het hele jaar door verschillende trainingen. Je kunt kennis opdoen, opfrissen en vergroten, gemaakte plannen toetsen aan de praktijk en netwerken met andere ondernemers. De onderwerpen van de trainingen zijn gericht op de dagelijkse praktijk van het ondernemerschap. Er is veel ruimte voor vragen, discussie en het uitwisselen van ervaringen.

DE TRAINERS

De trainingen worden gegeven door een vijftal trainers. De trainers zijn op de hoogte van de laatste trends, wetten en regels en hebben elk hun eigen specialisatie, ervaring en kennis. De trainers zijn ook ondernemersadviseur, waardoor ze bekend zijn met de dagelijkse praktijk van de ondernemer. We werken ook samen met externe partners als de Rabobank en De Contentmaker.

KOSTEN

De kosten van de training staan vermeld bij elke training. Een groot deel van de trainingen is kosteloos voor:
  • uitkeringsgerechtigden in Twente en de Achterhoek
  • starters uit Twente
Is dit voor jou van toepassing? Neem dan voordat je je aanmeldt eerst contact met ons op via 074 241 5100 of trainingen@rozgroep.nl.

ROZ GROEP

ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) is de adviesorganisatie in Twente en de Achterhoek voor de bevordering van ondernemerschap. Wij bieden advies, begeleiding, coaching en trainingen aan ondernemers en starters. Ook beschikken wij over verschillende financiële arrangementen voor ondernemers en gespecialiseerde schuldhulpverlening. ROZ werkt in opdracht van de overheid.

Op deze website vind je een overzicht van de trainingen die ROZ verzorgt. Meer informatie over de totale dienstverlening van ROZ vind je op www.rozgroep.nl.