Informatie

Het is van groot belang dat starters zich goed voorbereiden op het ondernemerschap en dat ondernemers zich blijven scholen. Om jou als (startende) ondernemer optimaal van dienst te kunnen zijn, organiseert ROZ daarom het hele jaar door verschillende trainingen. Je kunt kennis opdoen, opfrissen en vergroten, gemaakte plannen toetsen aan de praktijk en netwerken met andere ondernemers. De onderwerpen van de trainingen zijn gericht op de dagelijkse praktijk van het ondernemerschap. Er is veel ruimte voor vragen, discussie en het uitwisselen van ervaringen.

DE TRAINERS

De trainingen worden gegeven door een vijftal trainers. De trainers zijn op de hoogte van de laatste trends, wetten en regels en hebben elk hun eigen specialisatie, ervaring en kennis. De trainers zijn ook ondernemersadviseur, waardoor ze bekend zijn met de dagelijkse praktijk van de ondernemer. We werken ook samen met externe partners als De Contentmaker en bij spreekuren met De Singel Advocaten, Hendriksen Accountants en de Rabobank.

KOSTEN

De kosten van de training staan vermeld bij elke training. Wil jij trainingen volgen en heb je een bijstandsuitkering? Dan is het mogelijk om kosteloos deel te nemen, 
Neem dan voordat je je aanmeldt eerst contact met ons op via 074 241 5100 of trainingen@rozgroep.nl.

ROZ 

ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) helpt al 15 jaar starters en ondernemers in Twente en de Achterhoek. Dat doen we met advies, begeleiding, coaching en trainingen. Ook beschikken wij over financiële mogelijkheden (Bbz) en bieden we schuldhulpverlening. We werken in opdracht van de overheid.

Op deze website vind je een overzicht van de trainingen die ROZ verzorgt. Meer informatie over de totale dienstverlening van ROZ vind je op www.rozgroep.nl.