Informatie

Dit is de trainingenwebshop van ROZ. Hier kun je je aanmelden voor onze trainingen.
Wil je (terug) naar de website van ROZ met onze volledige dienstverlening, klik dan hier (www.rozgroep.nl).

ROZ 


ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) helpt al 15 jaar starters en ondernemers in Twente en de Achterhoek. Bij alle fasen van het ondernemerschap: van starten tot stoppen, en alles daar tussenin. Dat doen we met advies, begeleiding, coaching en trainingen. Ook beschikken wij over financiële mogelijkheden (Bbz) en bieden we schuldhulpverlening. We werken in opdracht van de overheid.

Op deze website vind je een overzicht van de trainingen die wij verzorgen. Het is van groot belang dat starters zich goed voorbereiden op het ondernemerschap en dat ondernemers zich blijven scholen. Om jou als (startende) ondernemer optimaal van dienst te kunnen zijn, organiseren wij het hele jaar door verschillende trainingen. Je kunt kennis opdoen, opfrissen en vergroten, gemaakte plannen toetsen aan de praktijk en netwerken met andere ondernemers. De onderwerpen van de trainingen zijn gericht op de dagelijkse praktijk van het ondernemerschap. Er is veel ruimte voor vragen, discussie en het uitwisselen van ervaringen.

DE TRAINERS

De trainingen worden gegeven door een aantal trainers. De trainers zijn op de hoogte van de laatste trends, wetten en regels en hebben elk hun eigen specialisatie, ervaring en kennis. De trainers zijn ook ondernemersadviseur, waardoor ze bekend zijn met de dagelijkse praktijk van de ondernemer. We werken ook samen met externe partners.

KOSTEN

De kosten van de training staan vermeld bij elke training. Wil jij trainingen volgen en heb je een bijstandsuitkering? Dan is het mogelijk om kosteloos deel te nemen. Neem dan voordat je je aanmeldt eerst contact met ons op via 074 241 5100 of trainingen@rozgroep.nl.