Wij verzorgen trainingen op het gebied van sociaal impact ondernemen. Een inspiratiesessie waarin je meer inzicht krijgt in het onderwerp 'impact ondernemen' en een verdiepingstraining waarin je aan de slag gaat met jouw businesscase voor een impact onderneming. Deze trainingen worden verzorgd door onze adviseurs impact ondernemen: Marte Di Prima, Marloes Bertelink en Arjan Middelkoop. 
Bezig met laden...
Inspiratiesessie Ondernemen met impact
Inspiratiesessie Ondernemen met impact

Sociaal impact ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat het creƫren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Maar wat is dat precies?

€0,00

Van idee naar impact
Van idee naar impact

Je wilt een sociale impact onderneming starten en weten hoe je dit aan moet pakken. Of je wilt impact ondernemen integreren binnen jouw bedrijf. DATA IN OVERLEG, afhankelijk van voldoende aanmeldingen

€90,00

Impact meten
Impact meten

Je wilt als ondernemer de impact van jouw bedrijf meten, en je wilt meer meten dan alleen de financiƫle impact. DATA IN OVERLEG, afhankelijk van voldoende aanmeldingen.

€90,00

Sociaal impact ondernemen spreekuur (gratis)
Sociaal impact ondernemen spreekuur (gratis)

Voor al je vragen over sociaal impact ondernemen, bijvoorbeeld hoe je in contact komt met andere sociaal ondernemers en welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn.

€0,00