Wij verzorgen trainingen op het gebied van sociaal ondernemen. Een inspiratiesessie waarin je meer inzicht krijgt in het onderwerp 'sociaal ondernemen' en een verdiepingstraining waarin je aan de slag gaat met jouw businesscase voor een sociale onderneming. Deze trainingen worden verzorgd door onze adviseurs sociaal ondernemen: Ilse van den Brand en Marte Di Prima.
Bezig met laden...
Inspiratiesessie Sociaal impact ondernemen
Inspiratiesessie Sociaal impact ondernemen

Sociaal impact ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Maar wat is dat precies?

€0,00

Van idee naar impact
Van idee naar impact

Je wilt een sociale impact onderneming starten en weten hoe je dit aan moet pakken. Of je wilt sociaal impact ondernemen integreren binnen jouw bedrijf.

€90,00

Impact meten
Impact meten

Je wilt als ondernemer de impact van jouw bedrijf meten, en je wilt meer meten dan alleen de financiële impact. LET OP: onderstaande is totaalprijs voor 3 dagdelen!

€90,00

Sociaal impact ondernemen spreekuur (gratis)
Sociaal impact ondernemen spreekuur (gratis)

Voor al je vragen over sociaal impact ondernemen, bijvoorbeeld hoe je in contact komt met andere sociaal ondernemers en welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn.

€0,00


LET OP! 
Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn onze trainingen voorlopig uitsluitend online te volgen.