Inspiratiesessie Ondernemen met impact

Inspiratiesessie Ondernemen met impact
Inspiratiesessie Ondernemen met impact
Sociaal impact ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat het creƫren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Maar wat is dat precies?
ā‚¬Ā 0,00
Prijs per sessie

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Sociaal impact ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers en starters realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor hun eigen bedrijf. Klanten, opdrachtgevers en andere stakeholders vragen hier steeds vaker naar bij het aangaan van samenwerkingen.

Wat is een impact onderneming precies? Wanneer ben je impact ondernemer? Hoe kun je op een ondernemende manier maatschappelijke impact creëren? Wil je weten wat impact ondernemen voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je starten met een impact onderneming en meer weten over dit thema? Dan is deze inspiratiesessie iets voor jou.

UNIEKE VOORDELEN

 • Je bouwt een netwerk op met ondernemers en starters die geïnteresseerd zijn in impact ondernemen.

 • Er is een vervolgtraining 'Van idee naar impact' waarin je daadwerkelijk aan de slag gaat met impact ondernemerschap binnen jouw (nog te starten) bedrijf.


RESULTAAT

 • Het begrip impact ondernemen kent voor jou geen geheimen meer.

 • Je leert het verschil tussen impact ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 • Je maakt kennis met het speelveld van impact ondernemers en het creëren van maatschappelijke impact.

 • Je weet of impact ondernemen iets voor jou en/of jouw bedrijf is.

 • Je weet hoe wij je verder kunnen helpen op het gebied van impact ondernemen.


PROGRAMMA

 • Definitie van impact ondernemen

 • Praktijkvoorbeelden van impact ondernemingen

 • Inclusieve arbeidsmarkt

 • Dienstverlening ROZ impact ondernemen


WERKWIJZE

De training wordt verzorgd door Marte Di Prima, Marloes Bertelink en Arjan Middelkoop, onze adviseurs impact ondernemen. Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in de betekenis van impact ondernemen. Er is volop ruimte voor de inbreng van ideeën voor het creëren van maatschappelijke impact vanuit de groep.

REVIEW

"De sessie heeft me veel inspiratie en inzicht gegeven over wat een impact onderneming vooral WEL is en wat het NIET is. Door het enthousiasme van de trainer en vele inspirerende voorbeelden krijg je veel energie om zelf aan de slag te gaan om de wereld met jouw onderneming een beetje mooier te maken." - Joyce Vorgers

DOELGROEP

Ondernemers en starters die meer willen weten over impact ondernemerschap en benieuwd zijn of het iets voor hen is. Ook andere geïnteresseerden vanuit bedrijven, organisaties en/of gemeenten zijn van harte welkom. Weet je al wat impact ondernemen is en wil je een impact onderneming starten? Dan raden wij je aan de vervolgtraining 'Van idee naar impact' te volgen.

LOCATIE
Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.