Vragen & Antwoorden uit de praktijk

Vragen en antwoorden
Vragen & Antwoorden uit de praktijk
Stel jouw startersvragen aan een adviseur én aan mede-starters!
€ 0,00
Prijs per sessie

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Als startende ondernemer heb je veel vragen. Vragen die je aan een adviseur wilt stellen, maar ook aan mede-starters. Ondernemers die in dezelfde startfase zitten! Het is goed om van elkaar te leren, ervaringen te delen en je netwerk uit te breiden. We organiseren daarom online vraag- en antwoordsessies waarin je jouw vragen met startende ondernemers en met ons kunt delen. Vragen en Antwoorden uit de praktijk! 

UNIEKE VOORDELEN

  • De sessie wordt verzorgd door ROZ-adviseurs die dagelijks te maken hebben met startersvraagstukken. Je kunt ter plekke sparren over jouw bedrijfsidee en krijgt antwoord op jouw vragen.

  • Je bouwt tijdens de sessie een netwerk op met de andere deelnemers en deelt ervaringen. 


RESULTAAT

  • Je ontvangt direct antwoord op jouw vraag.

  • Je krijgt nieuwe ideeën en extra inspiratie aan de hand van de vragen, antwoorden en ervaringen van andere starters.

  • Je hebt praktische tips en handvatten ontvangen waarmee je direct aan de slag kunt en waardoor je verder kunt met het uitwerken van jouw bedrijfsidee.

  • Je hebt andere starters leren kennen. Belangrijk voor je netwerk!


PROGRAMMA

  • Korte voorstelronde

  • Interactieve sessie met praktijkvragen en antwoorden

  • Afsluiting met eventuele vervolgacties en afspraken


WERKWIJZE

Deze vraag- en antwoordsessie duurt 2 uur en wordt elke maand georganiseerd. De sessie wordt verzorgd door twee ROZ-ondernemersadviseurs die dagelijks te maken hebben met startersvraagstukken. Aan de hand van jouw inbreng en die van de andere deelnemers worden verschillende praktische startersvraagstukken behandeld. Antwoorden komen van de adviseurs, maar juist ook van mede-starters. Vragen kunnen ook bij aanmelding al gesteld worden. Zo weet je zeker dat jouw vraag tijdens de sessie aan bod komt. 

DOELGROEP

Je bent je aan het voorbereiden op de start van het bedrijf. Je loopt tegen verschillende vragen aan waar je niet direct een antwoord op hebt. Vragen die je graag wilt delen. Juist ook met starters die in dezelfde fase zitten. Als je (nog) geen vragen hebt mag je natuurlijk ook gewoon meeluisteren. Meestal komen de vragen dan vanzelf! Daarnaast heb je ook behoefte om te bouwen aan je zakelijke netwerk. 

STEL ALVAST JOUW VRAAG

Wil je vooraf alvast jouw vraag stellen? Dat kan bij aanmelding voor de sessie. Op het aanmeldformulier kun je jouw vraag kwijt in het veld ‘Opmerkingen’.  

LOCATIE

Ondernemerscentrum H164, Enschedestraat 164 Hengelo.